משבר שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

14/09/2016 | 15:27 | מאת: שני

הבן שלי בן חצי שנה. לפני כשבוע וחצי חזרנו משהות של שבועיים אצל הוריי. מאז שחזרנו הבייתה הוא לא ישן לילה אחד רצוף. מתעורר כל שעה ולפעמים בבכי שקשה להרגיע. אני לא מצליחה להחזיר אותו לתלם בין אם זה קשור לנסיעה או לא. אובדת עצות...

לא ציינת אם השהות הייתה בארץ או בחו"ל, אם בחו"ל יכול להיות שהשפעת שינויי שעות (ג'ט לג) משפיעים על השינה שלו ולחזור לתלם לוקח זמן. אם לא. לא ציינת אם בזמן השהות אצל הורייך האם סדר היום שלו והשינה שלו היו תקינים. אני מבינה שהמצב קשה אך לחזור לסדר יום קבוע יעזור לו לחזור לעצמו. תשמרי על סדר קבוע ומדוייק, כשמתעורר בלילה אם זה לא זמן לאוכל נסי להרגיע בחדרו ובמיטתו. חיבוק, ליטוף, נוכחותך, מוצץ, עשויים להספיק, הביני כי יקח מס' לילות בהם את חייבת להיות עקבית מאוד.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות