בעיות שינה תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

04/08/2016 | 21:54 | מאת: בחורה

שלום, התינוקת שלי בת 11 חודשים נרדמת כל ערב אחרי בכי ממושך ומתעוררת מספר פעמים במהלך הלילה , אני מניקה אותה , עד לפני כחודש הייתה מאוד תלויה בהנקה על מנת להירדם ולפעמים הייתה ישנה איתי ועם בעלי , החלטנו לנתק אותה על מנת שתלמד להירדם עצמאית , חשוב לציין שאחרי שבוכה בערב היא נרדמת ואז בלילה מתעוררת

לא ברורה לי שאלתך. אן את מעוניינת לדעת מה לעשות וכשמתעוררת בלילה. אז כמו שהרדמתם בערב באותה צורה. ולא להניק מס' לילות והיא תבין שאין יותר הנקה בלילה. האם יש לך עוד שאלות ?

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות