תינוק הולך לישון מאוחר

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

19/07/2016 | 06:31 | מאת: תמר

שלום רב, בני בן השלושה חודשים סובל מריפלוקס חמור. השינה שלו מאוד קלה בגלל זה. לאחר שהתחלנו לטפל בפורמולה מיוחדת המצב השתפר מאוד אך הרגלי השינה שלו עדיין גרועים מאוד. הוא יישן יותר ביום ובלילה נרדם רק ב- 23:00 לרוב הוא ישן עד 6 בבוקר. איך ניתן לסדר זאת. האם עליי להעיר אותו? אודה מראש על התשובות

ללא קשר לרפלוקס עד גיל 3 חודשים אין הפרשת הורמונים סרוטונין ואין שינה לפי יום או לילה. לכן יש ילדים שישנו יותר ביום ופחות בלילה, אחרי גיל 3 חד' זה מתהפך באופן הדרגתי. לא ממליצה להעיר אותו אלה לשים לב לסימני העייפות העדינים שמצביעים על חלונות השינה ולהשכיב אותו לישון בזיהוי החלונות.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות