תינוקת בת 7 חודשים שוב מתעוררת לבקבוק לילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

25/05/2016 | 08:27 | מאת: יעל

שלום, תינוקת בת 7 חודשים- כבר כשבועיים - שלושה משכה עד 4-5 בבוקר. בשבוע האחרון החלה להתעורר ב-2 לפנות בוקר ולמרות נסיונות להחזיר לשינה- לא נרגעת עד שמקבלת בקבוק. ביומיים האחרונים אפילו קמה כבר לבקבוק לפני חצות!! לא שינינו דבר בשגרת היום או שגרת האמבטיה וארוחת הערב. חשוב לי לציין שהיא ישנה עדיין בחדר שלנו ושיש לי עוד 2 בנות קטנות בחדר הסמוך שאני פוחדת שתעיר אותן- לכן לא פשוט לתת לה לבכות ככ... מה עלי לעשות? תודה!

תנסי לבדוק אם היו שינויים בשגרת היום והבוקר לאו דווקא בערב שאולי שינו את המצב כמו למשל ויתור על שנת אחה"צ שגורמת בעצם להקדמה של ההרדמה ללילה. מניחה שהתחלתם כבר מוצקים אז האם יש עכשיו פחות נוזל ששותה ומשלימה בלילה. האם חזרת לעבודה או שאינך נמצאת איתה חלק ממהלך היום ואז בלילה היא משלימה "זמן אימא". מקווה שזה עוזר לשים דגש על הסיבה שעשויה להיות הגורם. בהצלחה טלי טל יועצת שינה לתינוקות ופעוטות

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות