ייעוץ לגבי שינה לא סדירה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

11/05/2016 | 08:59 | מאת: קרן

שלום ,ממש כבר קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות. יש לי 4 ילדים, ואני עובדת בחוץ כל יום. וביתי פשןט עושה לילות קשים ביותר. קשה לה להירדם כי ישנה שעה , שעה וחצי במעון ואז בלילה עד שנרדמת נהיה 22:00..ולאחר מכן מתעוררת בלילה באה אלי הרבה פעמים מתהפכת במיטה שלי קשה לה להירדם מבקשת מוצץ מבקקשת בקבוק... ואני לא נותנת לה בקבוק כבר בלילה רק אם ממש בוכה ומעירה את כל הבית. אני גם מחזירה אותה למיטה שלה והיא לרוב חוזרת אלינו. ואדז בחמש בבוקר הרבה פעמים בוכה שרוצה ללכת לסלון לראות טלויזיה וכל מיני תופעות מוזרות . האמת שהתופעה מוכרת לי מבני הבכור שהיה עושה כך.... אבל עכשיו מרגישה כבר עייפות מוגברת וקשה לי להתמודד. מה אפשר לעשות? במעון לא מסכימיים שלא תרדם ותישאר ערה כשכולם ישנים.... הרבה פעמים בחגים ושבתות היא לא ישנה בכלל צהרים בבית היא לא רוצה ואז נרדמת ב 20:00 וקמה אולי פעם אחת בלילה וגם לא תמיד...... לעצתך אודה. רקע על הילדה - הילדה השלישית שלי , מתחתיה תינוק בן שנה שמתעורר פחות ממנה בהרבה.....

קרן לא רשמת בת כמה בתך. תנסי לבקש במעון שירדימו אותה אחרונה ויעירו ראשונה כחלופה ללא לישון בכלל ותראי אם זה עוזר. יכול להיות שמנורת לילה עם טיימר תוכל לעזור לה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות