בן 9 חודשים מתעורר ומתקשה להירדם

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

07/04/2016 | 02:42 | מאת: מירי

שלום,הקטן בן 9 חודשים היה נירדם עצמאית וקם פעם אחת לאכול בלילה פתאום התחיל להתעורר מספר פעמים בלילה בבכי לא ברור ואי אפשר להרגיע אותו הוא יכול לבכות שעה גם להירדם הוא לא יכול עצמאית פתאום גם בלילה וגם ביום הוא לא מצליח להירדפ כאילו מפריע לו משהו..מבדיקת רופא הכל בסדר והוא לא למד משהו חדש כרגע אז גם לא מזה..תעזרו לנו בבקשה

שלום מירי, יכול להיות שסובל מסיוטים או ביעותים. אם אלה ביעותים כשבוכה את רואה שבעצם עדיין ישן ולא יוצר איתך קשר, אם זה קורה כל יום באותה שעה אפשר לנסות להעיר אותו חלקית כחצי שעה לפני השעה שזה קורה. אם אלה סיוטים בגילו לא יוכל לספר אך את רואה שהוא ער. לנסות להרגיע ולחשוב אם היו ארועים שיכלו להשפיע עליו, שינוי מסגרת, ארוע משפחתי חריג (גם שמח).

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות