בעית שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

08/03/2016 | 12:04 | מאת: ליטל

שלום רב, התינוקת שלי בת חודש וחצי לא מסכימה לישון בעריסה שלה מאז שנולדה.. מעבר לכך היא נרדמת בידיים שלי בעזרת נדנוד ומוצץ או לאחר הנקה וברגע שאני מניחה אותה בעריסה או בעגלה היא מיד מתעוררת ולא נירדמת עד שאני מרימה אותה ומרדימה שוב. כך זה מגיע למצב שכמעט כל הלילה היא ישנה עלי. שיטה שמצאתי שעוזרת במהלך היום היא שלאחר שהיא נרדמת אני עוטפת אותה בשמיכה ומצמידה ממש כריות לשני צידי גופה אז היא מצליחה לישון כך במיטה שלי... האם יש לך רעיון למשהו דומה שאוכל לעשות בעריסה ושיהיה בטיחותי כמובן? אולי כרית נחשוש מסביבה? תודה מראש

בעריסה ניתן מגבות מגולגלות מתחת לסדין במעין קן. ניתן לבצע עיטוף עושה רושם שלה זה יעזור מאוד. אמנם עדיין צעירה אך כבר עכשיו ממליצה לבצע הקשר חיובי למיטה. מספר פעמים ביום בערנות לשים במיטתה לדקה-דקה וחצי של פעילות כיפית. שיר, סיפור קצר, דגדוגים, מתיחות וכו' בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות