מה זה יכול להיות?-בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

21/01/2016 | 22:45 | מאת: ליהית

בתי בת שנה ותשעה חודשים. מתועררת כל הלילה בצעקות ובכי , בערך 20 פעם בלילה.. היא עדיין לא בגיל שיודעת לומר מה מציק לה.. לפני כחצי שנה סבלה מתולעים וטיפלנו ועבר. לפני שבוע הייתי אצל הרופאה שוב. חיפשתי המון זמן אם יש תולעים ואין כלום! *ליתר בטחון הרופאה נתנה לי ורמוקס לתת לה לפני 4 ימים נתתי לה מנה של ורמקוס למקרה שיש תולעים אך לא רואים אותם. אין שינוי לאחר מתן התרופה. . ובכל מקרה אני בודקת ולא רואה תולעים!! פעם אחת ניסנו לתת אקמולי או נורפון כמעט ולא עשה שום שינוי. נבדקה אצל 2 רופאים ונשלל דלקת אוזניים או משהו אחר פיזי שאמור להציק לה. הדבר היחידי ששמתי לב זה שהיא שותה המן מים במשך היום לא בלילה. לא בטוחה שזה קשור למשהו. המצב ככה כבר כחצי שנה...! מה יכול להיות הסיבה? תודה

שלום ליהית. מתיאורך יכול להיות שהמצב הוא ביעותי או סיוטי לילה, האם כשהיא בוכה בלילה היא עדיין עם עיניים עצומות ולא יוצרת אתכם קשר או שהיא כן מתקשרת? אם היא כאילו בוכה אך עדיין ישנה אלה ביעותים וע"מ לשבור אותם במיוחד אם זה קורה באותה שעה כל לילה עליכם לבצע הערה חלקית שלה כ-20-30 דקות לפני האירוע של הבכי (הראשון) זה יעזור לשבור את מעגל הביעותים ואמור לעזור אם זו הסיבה. אם אלה סיוטים והיא ערה צריך להרגיע אותה ולנסות להבין מאיפה הפחדים מגיעים ולנסות להפיג אותם. מאחר ועשית וטיפלת בעניין התולעים כנראה שזו לא הסיבה להתעוררויות, סיבה נוספת היא אולי בקיעת שיניים, נסי למשש בחלק הפנימי של הפה לראות עם את חשה שיניים ש"מציצות" מהחניכיים בפנים. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות