שינה שעות הערב המאוחרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

29/11/2015 | 18:00 | מאת: שרית

שלום, יש לי תינוק בן חודשיים, בריא ויונק הנקה מלאה. לאחרונה כל ערב בסביבות השעה 17:00 הוא נכנס לשינה ארוכה של כחמש-שש שעות ברציפות. בלילה הוא קם כל שעתיים שלוש. האם יש אפשרות להעביר את השינה הארוכה של הערב לשעות הלילה?

שלום שרית. בגיל חודשיים עדיין אין הפרשה תקינה של הורמון המלטונין ואין הפרדה בין יום ללילה. שימי לב לחלונות השינה במהלך היום האם השינה של השעה חמש באה אחרי 3 שינות במהלך היום או שזו השלישית? אם זו השלישית נסי להרדים לפני סביב שעה ארבע ותראי אם זה עוזר כך יישן מארבע עד שש ואז סביב שבע שמונה ירדם ללילה.בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות