עזרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

18/11/2015 | 23:09 | מאת: גיל

שלום. בני בן 11 חודשים. חזרנו מבית החולים לפני כשבועיים עקב ברונכיט ודלקת ריאות. מאז הוא קם המון בלילות. אני מרימה אותו מנדנדת אתו עד שנרגע ןחוזר חלילה .הלילות הפכו להיות מאוד מאוד קשים גם לו וגם לנו. מה ני צריכה לעשות כדי שהוא ישן לילה רצוף.

עלייך לחזור ולעשות מה שעשית לפני שחלה. ולהיות עקבית. יהיו 2-3 לילות קשים ואז יחזור לתלם. בנוסף 11 חודש כבר מבינים יותר לכן להסביר לו בשני משפטים קצרים על מה התכנית יעזור לו מאוד לשחרר את ה"טראומה" שחווה בבית החולים ולחזור לשגרה. להרדים במיטתו להשאר בחדר ללא יצירת קשר עין עד שנרדם, אם בוכה לחכות דקה על השעון לפני שאת מרימה אותו להרגיע. מקווה שטיפים אלא יעזרו לכם לחזור לשגרה השקטה. איחולי בריאות שלמה ובהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות