בת 3 חודשים לא ישנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

14/11/2015 | 18:09 | מאת: גילי

שלום, בתי בת שלושה חודשים ומאז שנולדה לא נרדמת במהלך היום ליותר מחצי שעה/ארבעים דקות. לפני שבועיים חזרתי לעבודה ובשבוע האחרון היא בוכה הרבה וכשמגיע הזמן שהיא צריכה לישון היא צורחת ושום דבר לא עוזר לה. היא יונקת ואני משלבת גם תמל ובשני המקרים היא לא ישנה וצורחת בלי להפסיק. בלילות היא ישנה רוב הזמן בסדר לפעמים גם שש שעות רצוף ויותר. אשמח לתשובה האם הצרחות יכולות להיות עקב בעיה רפואית כלשהיא. תודה מראש

רוב הסיכויים שמה שקורה הם פיספוסים של חלונות השינה במהלך היום. זה מסביר גם את השינה הקצרה במהלך היום וגם את הקושי להרדם בתחילת הלילה. מאחר וחזרת לעבודה אמליץ לך לבצע הסתכלות בסוף שבוע. על מהלך הפעילות . שימי לב לסימנים העדינים שלה שיעידו על הצורך בשינה. הסימנים של שפשוף עיניים הם מעט מאוחרים מידי שימי לב לסימנים יותר עדינים כמו ירידה ברמת פעילות הנחת הראש משחק בקצות שיער/אזניים/בד וכו' לכל ילד סימנים אישיים. מיד כשתבחיני בסימן השכיבי אותה לישון. בהצלחה בזיהוי החלונות והשכבה בזמן. היא תרדם מהר, תישן יותר זמן גם בלילה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות