שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

02/10/2015 | 22:25 | מאת: לימורבד

יש לי ילד בן שנה שהרדם רק תוך כדי הנקה על מנת לגמול אותו מכך התחלתי לאחרונה להניח אותו במיטה ברגע שהוא התחיל להראות סימני עייפות התוצאה היתה שהוא בכלל לא היה מוכן לשכב במיטה, הוא נעמד ובמידה ואני בחדר הוא צוחק ונראה עירני מתמיד ובמידה ואני יוצאת מהחדר הוא מתחיל לבכות ולצרוח גם כשאני חוזרת לחדר מחזיקה אותו בידיים למספר רגעים ומחזירה למיטה – זה לא מועיל ואם לאחר מכן אני נשארת בחדר הוא עומד במיטה וצורח ומושך לי את החולצה כדי להגיע לשד ולינוק בנוסף הוא מתעורר פעם-פעמיים במהלך הלילה – שותה מים אבל לא מוותר על יניקה

שלום לימור, התחלת טוב ואל לך לוותר, אם את נמצאת בחדר זה בסדר אך תהיה רחוק ע"מ שהוא לא יוכל למשוך אותך אליו. הדרך היותר קלה בשבילך להתמודד זה אולי לא להיות בבית. להניק. כאשר עומד להירדם השכיבי אותו במיטה לחשי לו לילה טוב ושאימא יוצאת לקצת ואבא/סבתא/דודה בבית ביחד אתו. בצורה כזו יודע שהנקה זו לא אופציה. ותראי אם זה עוזר לו להירדם יותר מהר, בהתעוררויות בלילה אל תהיי זו שניגשת אליו אלא מישהו אחר, לאחר מספר לילות יבין. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות