טיפ

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

13/04/2015 | 19:07 | מאת: גילה

שלום. בני בן ארבעה חודשים וחזרתי היום לעבודה מחופשת לידה. יש לכן טיפ איך להאריך את שעות ההאכלה בלילה?אני כל היום עייפה...תודה

אם את מניקה הנקה מלאה יש לך מספר אופציות, להניק לפני השינה של תינוקר משני הצדדים, לפני שאת הולכת לישון אפילו אם לא התעורר לנסות האכלת (הנקת) חלום. אם את מוסיפה תמ"ל, הארוחה לפני השינה שתהיה מלאה משני הצדדים ואם דורש אז גם תוספת תמ"ל (רק אם דורש). לא להאביס בכוח. אופציה נוספת אם משתמשים בתמ"ל להתחלק בארוחות הלילה בינך לבין בן/בת זוגך. אופציה פחות מומלצת, במיוחד לגילו הצעיר, אך קיימת: לא לתת כלכלה במהלך הלילות כלל, יהיו מספר לילות קשים ואז ילמד שאין אוכל וישן.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות