קושי להירדם בלילה....

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

17/12/2020 | 13:39 | מאת: מורן

שלום, הבן שלי בן 8 חודשים. היה לו סדר יום קבוע בערב הייתי מביאה לו בקבוק שמה אותו במיטה מלטפת מעט והיה הולך לישון. לפני שבוע הוא הוציא שן ראשונה ומאז השינה שלו השתנתה. אני מביאה לו בקבוק כמו כל הזמן אבל הוא מסרב לישון. אני שמה אותו במיטה והוא לא מפסיק לזוז. ניסיתי להרגיע, ללטף ולנדנד והוא עוד יותר מתעצבן מזה. עד שמגיע שעה מאוד מאוחרת ואני מרימה בידיים כדי שישן ואני רוצה שהוא יחזור להירדם איך שהיה רגיל לפני.

עשית טוב בהתחלה, כיוון שאמרת שמתעצבן במגע אז אין צורך לגעת בו, את יכולה להרים אותו בידיים על מנת להרגיע ואז להחזיר אותו למיטה, אם רק זז ולא בוכה את יכולה להשאיר אותו במיטה ופשוט להיות נוכחת בחדר, עד שירגע בעצמו, אם לא רוצה בקבוק לא חייב, יכול להיות שגומל את עצמו וזה בסדר, יכול להיות שאכן יקח לו יותר זמן להירדם אבל בסוף יצליח גם אם לוקח לו זמן ארוך תני לו את הזמן הזה להצליח לבד, שוב אם בוכה אפשר להרים כדי להרגיע ולהחזיר למיטה, אם את לא רוצה שיתרגל להירדם בידיים אל תתני לו להירדם בידיים, יקח לו מס' לילות עד שיחזור לדרך שלו לאחר בקיעת השן

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות