בת 1.2 קמה באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

01/08/2020 | 23:48 | מאת: רוני

היי הילדה שלי בת שנה וחודשיים, נמצאת במסגרת הגן , כבר לא ישנה בבוקר אלא רק פעם אחת ביו בצהריים היא ישנה לרוב בין שעה וחצי לשעתיים. הולכת לישון לילה בין 19.00 ל 20.00 כאשר הרגלנו אותה לאחרונה ללכת לישון לבד בחדר. הבעיה היא שהיא עדיין קמה ורוצה בקבוק בלילה, היא מתעוררת באופן קבוע בלילה נעמדת מתיישבת בוכה זורקת מוצץ לרצפה ולא הולכת לישון עד שלא מביאים לה בקבוק, ניסיתי להחזיר אותה לישון, להביא לה מים אך זה לא עוזר היא יכולה להיות ערה גם שעתיים רצופות בלילה מה שמקשה עלינו מאוד ועל שאר הילדים בבית שמפריעה להן לפעמים בבכי רב. מה עושים במקרה כזה? איך גורמים לה להפסיק להתעורר בלילה??? אובדת עצות ואשמח לעזרה ! תודה רבה

התחלת נכון אבל נשברת, הדרך היחידה ללמד אותה לא לקחת בקבוק בלילה זה לא לתת לה את הבקבוק בלילה, נכון שקשה לילדים האחרים בבית כי מעירה אותם אבל זה 2-3 לילות וזהו, נסי בסוף שבוע כשלא כל כך נורא אם יתעוררו, ומה שאת עושה איתה זה פשוט לא לתת לה בקבוק, לא חייבת לתת לה לצרוח שעתיים יכולה לחבק לתת מוצץ (לא בקבוק מים זה רק יחליף את הנוזל) ולזכור בלילה הראשון אולי תבכה שעתיים אבל אם לא תשברי בלילה השני תבכה הרבה פחות ובלילה השלישי כבר תגיע ההבנה שבלילה אין בקבוק, את יכולה גם להכין אותה ולהסביר לה שאין בקבוקים יותר בלילה וזהו..... רק דבר אחד לזכור...... לא להישבר זה רק מלמד אותה שעם עוד בכי וצרחות בסוף היא מקבלת את מה שהיא רוצה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות