תינוקת בת 10 חודשים שמדלגת על השנת צהריים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

23/01/2020 | 18:36 | מאת: הילה

הבת שלי בת 10 וחצי חודשים במסגרת כבר חודשיים. מאז שהיא נולדה היא ישנה שנת בוקר ושנת צהריים.. אף פעם לא היו בעיות עם זה. בשבוע האחרון היא התחילה לדלג על השנת צהריים שלה בגן. הגננת שמה אותה במיטה לישון והיא לא נרדמת ורק רוצה לשחק. מה אפשר לעשות?

תיארת שמרז שנולדה ישנה שנת בוקר וצהריים האם גם ישנה שנת אחר צהריים? ואז שנת לילה? או רק עוד שנת לילה. אם לא ישנה שנת אחר הצהריים שזו השינה שבגילה מתחילים לדלג עליה יתכן שזו הסיבה שהתחילה לדלג על שנת הצהריים. השעון שינה בין גיל 8 ל 14 חודשים משתנה ולוקח תקופה עד הסתדרות מחדש לתוך סדר יום. גם המסגרת היא משהוא חדש בשבילה והשינויים לוקחים לה זמן הסתגלות. נסי לשים לב לסימני העייפות שלה ולהשכיבה אז. אם לא מצליחה למצוא את סימני העייפות את יכולה להיעזר בטבלת חלונות שינה לפי גיל.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות