התעוררות מוקדמת 11.5 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

10/10/2019 | 08:11 | מאת: אלונה

שלום. בני בן 11.5 חודשים. מגיל שמונה חודשים כבר ישן ממש טוב בלילה. אנחנו עושים לו טקס שינה שמתחיל בשש בערב ובדרך כלל הוא לא מתעורר עד הבוקר. הבעיה שהוא מתעורר ממש מוקדם, בסביבות חמש. ניסינו לשנות את שעת ההרדמות אבל זה גורם לתוצאה הפוכה, הוא קם אפילו יותר מוקדם. ניסינו להשתמש במנורה עם טיימר אבל הוא פשוט מתעורר ובוכה בכל מקרה. הייתי רוצה פשוט להזיז קצת את טקס השינה כדי שההתעוררות לא תהיה כל כך מוקדמת.. הבעיה שאני לא יודעת איך לעשות את זה נכון

פשוט במקום להתחיל את הטקס בשעה שש תתחילי ב18:10 למשך 3 ימים. אחרי תתחילי ב18:20 והכל כבדרך אגב ונשאר אותו דבר. פשוט אם נניח נמצאת בגינה עד שש ואז עולים הביתה ומתחילים טקס. אז עטד 2 דק בנדנדה ו2 בשיחה עם שכנה שפגשת והטקס מתחיל מאוחר יותר. כל 3 ימים לאחר בעוד 10 דק. וכמובן לשים לב שאכן זה עוזר

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות