ילד בן שנה ותשע- מתעורר בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

21/09/2019 | 19:34 | מאת: דניאלה

הי, בני בן השנה ותשע התחיל להתעורר בלילות בבכי היסטרי. הוא בדכ ישן לילה שלם לא מתעורר נרדם לבד ובלי בעיות תמיד. לאחרונה התחיל גן חדש אך שם הכל תקין. הוא מאושר שם אוכל טוב וישן. קצת קשה לו להיפרד בבוקר מאיתנו.אבללאחרמכןמתפקדנהדר.  כשהוא קם בלילה הוא לא רוצה כלום זורק את המוצץ את הבקבוק משתולל אני מנסה להבין מה הוא רוצה ולא מבינה הוא צורח במשך 40 דק עד שאיכשהוא חוזר לישון ואז במהלך הלילה בוכה שוב אבל מצליח להרדם. מה שגילתי שהוא אוכל כמויות של אוכל אדירות במהלך היום ומבקש לאכול איך שהוא קם בבוקר. האם יכול להיות שזאת הסיבה שמתעורר בלילה? אשמח לעזרה תודה

לפי התאור שלך הבכי בלילה מתאים לסיוט או ביעות. אם ביעות הוא בעצם עדיין ישן כשצורח ולא מתקשר איתך אם כן מתעורר כנראה סיוט שהתעורר ממנו. אין קשר לאוכל אך תמיד מומלץ לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות