פעוט מתעורר לאחר השכבה בעריסה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

14/09/2019 | 10:44 | מאת: דניאלה

שלום בוקר טוב, יש לי תינוק בן 7 שבועות. בשבוע האחרון איך שאני מניחה אותו בעריסה הוא מתעורר לי. יש לציין שאני מתחילה את תהליך ההשכבה איך שאני מוצאת סימני עיפות מוקדמים (גבות אדומות, ממולל עם האצבעות את הבדים שלו ומקרב ידיים לכיוון הפנים) ודבר שני אני מרדימה אותו על היידים תהליך שלוקח 20-25 דקות( משלבת מוצץ מתחילת ההרדמה) לפני שאני מניחה במיטה אני מוודא שהוא נכנס לשינה עמוקה( מרימה לו את היד ורואה שהיא קלה ואין התנגדות ) אבל אז איך שאני מניחה אותו במיטה הוא מתעורר. מנסה לתת לו מוצץ מספר פעמים ( כי המוצץ נופל לו) ואם זה לא עוזר והוא לא נרדם בחזרה , אז מרימה אותו ומתחילה תהליך השכבה מחדש. כמה דקות מועטות על היידים והוא נרדם שוב בחזרה. וחוזר חלילה... אם זה במהלך היום עד ההנקה הבאה... או אם זה בלילה עד שהוא סוף סוף נרדם. ( יש לציין שהוא מעט מנוזל בימים האחרונים) תודה רבה

14/09/2019 | 10:49 | מאת: דניאלה

כמו כן נעזרת בחלונות השינה- בשילוב של סימני עייפות מוקדמים, ולמרות שאת הוא מתעורר איך שאני מניחה אותו בעריסה

ממליצה להרדים כבר במיטה עם ליטוף, רעש רקע (שששששש), ותפיחות. לצורך ההרגשה של מוחזק בידיים יכולה לבצע עיטוף.

15/09/2019 | 10:25 | מאת: דניאלה

האם לאחר שנרדם במיטה לפתוח את העטוף?

לא. אין צורך.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות