כאבי שיניים בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

23/06/2019 | 11:21 | מאת: ש

שלום, הבייבי נרדמת לבד במיטה כבר הרבה זמן, אבל בשבוע האחרון יש לה כאבי שיניים חזקים והיא לא רוצה לישון. לא במיטה וגם לא עליי. אחרי שהיא נלחמת עם עצמה מלא זמן (ואחרי כמה מוצצים קפואים) היא פשוט נרדמת עליי מרוב שהיא עייפה ואז אני מעבירה למיטה. אני ממש לא רוצה להרוס את ההרגלים, איך אפשר להתמודד עם הכאבים האלה מבלי לחזור אחורה? יש לציין שכמעט תמיד אני מנסה לשים אותה במיטה אבל היא ישר בוכה ומסרבת למוצץ עד שאני מרימה אותה. תודה

כאבי צמיחת השיניים אכן מאוד כואבים. כמו שאנחנו אומרים שבזמן מחלה אפשר לפנק אבל איך שמחלימים חוזרים לתלם. כך גם במצבך. זו תקופה שחולפת. אכן כמו שאת עושה תשתדלי להשאר בתוך הסדר שקבעת. אפשר לנסות שימוש במשחות מאלחשות ע"מ להקל. בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות