אי שקט בזמן השכבה ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

05/06/2019 | 20:43 | מאת: מיכל

יש לי שתי בנות בנות 2 ו3. כל ערב הן נכנסות למיטה בשקט ובהסכמה. לצערי אינן נרדמות ועושות הרבה בלאגן ומטריפות אחת את השניה.הגדולה ממש באי שקט קופצת במיטה ואינה מצליחה להרגע. מסרבת שאנשק או אחבק אותה ונרדמת כל יום לקראת 22:30 כאשר נכנסו למיטה ב20:00. מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לה להרגע?

שתי אופציות שיכולות לעזור. אחת שבזמן ההרדמה תהיו 2 מבוגרים משמעותיים. כל אחד עם ילדה אחת. מעין הפרדת כוחות. אופציה נוספת להרדים אותן בנפרד (בהפרש של חצי שעה אחת מהשניה) כדי למנוע את דרבון הבלאגן של אחת את השניה.

07/06/2019 | 01:40 | מאת: מיכל

אנסה. תודה רבה לך

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות