תינוק בן 7 חודשים מתעורר כל שעה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

25/05/2019 | 14:27 | מאת: שלומית

שלום שמי שלומית ואני אמא לילד ראשון, בן 7 חודשים. מאז שהוא נולד הוא עם טמפרמנט תוסס ותזזיתי.. מעולם לא היה ישן שעות לפרקים ארוכים במשך היום... ולילות רצופים מעולם לא היו. אמרו לי שזה לגיטימי ונורמלי שהוא תלוי בי בהירדמות עד גיל 5 חודשים, אמרו שזה בסדר שהוא לא ישן לילכ שלם כי הוא קטן וצריך לאכול באמצע הלילה עדיין... היום, בן 7 חודשים, נכנס בתחילת החודש למעון (באמצע היה חולה לפרקים של 3 ימים במשך שבועיים, ככה שלא היה לו רצף), בנוסף העברתי אותו לחדר משלו חדר צמוד אלינו, מתוך מחשבה ותקווה אמיתית שאולי זה יתרום לשנתו להיות חזקה ואיכותית יותר. הוא לא מצליח להירדם לבד, כל מה שניסיתי, להרים ולהוריד, לתת מוצץ ולהגיד לו לילה טוב ולצאת מהחדר, לשבת לידו... וכו וכו... כלום לא עוזר... הוא זקוק לנדנוד או לטפיחות... או לפעמים רק ל "ששששש". שמה אותו במיטה והוא משתולל ומתעצבן, מניד בראשו ורוקע ברגליו, לעיתים אף מגיע לבכי היסטרי, כמובן שאני מרימה ומרגיעה.... עד שנרדם.... כעבור כ 3 שעות מתעורר... לרוב נותת לו בקבוק כדי שיחזור לישון אחרת הוא פשוט מתעורר כאילו אמצע היום... לאחר מכן נרדם... ואז מתחיל הסרט של הלילה... כל שעה-שעה וחצי הוא פשוט מתעורר... לפעמים עוזר רק מוצץ ושששש... ולעמים לא עוזר כלום וצריך להרים אותו ולעזור לו לחזור לישון... הגעצי למצב שאני כבר מיואשת ולעיתים כשעובר מספיק זמן נותת לו עוד בקבוק רק בשביל שיחזור לישון מעט... יש לציין שהשינה הלא איכותית הזאת והיקיצות המרובות היו גם לפני שהעברנו אותו חדר ולפני שהוא נכנס למעון..... אני מיואששתתתת אובדת עצות עיייפפפה ובעיקר בעיקר דואגת לו. קראתי לא מעט על ההשלכות של שינה לא איכותית בגילאים האלו וזה קצת מלחיץ.... מה עושים??? למי לפנות?? (חוץ מרופא שכבר אמרתי וסיפרתי לו אלף פעם על התופעה)

את יכולה לפנות לכל יועצת שינה שתתאים לצורה שבה תרצי ללמד את בנך לשינה. כמו כן ממליצה לך לפנות לרופא שיבדוק שאין סיבות רפואיות לקשיי השינה שלו+למעבדת שינה. לבדוק את איכות השינה שלו. גם אלי את יכולה לפנות כמובן. בטלפון או במייל [email protected] 0507422038 בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות