6.5 חודשים מתעורר להרבה זמן

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

16/05/2019 | 11:44 | מאת: אורלי

שלום, בני בן 6.5 וחצי חודשים, הולך לישון כל יום בין 6-7 בערב. עד לפני כמה שבועות היה נרדם בקלות אחרי טקס שינה והנקה אחרי שהייתי מניחה אותו במיטה וגם כשהיה מתעורר לאכול היה חוזר מיד לישון. פתאום לוקח לו זמן להרדם, הוא לא בוכה ואני משאירה אותי במיטה אבל אחרי זמן מה הוא מתחיל לבעוט במיטה וממש להעיר את עצמו ואז אני מגיעה להרים אותו לשנייה ולהחזיר למצב שינה. לפעמים אני צריכה לעשות זאת כמה פעמים. הבעיה היותר גדולה היא שהוא מתעורר לאכול פעמיים בלילה ואחרי כל פעם לוקח לו המון זמן להרדם, לפעמים שעה וחצי למרות שהאכלה היא בחדר חשוך בלי דיבורים ומעט אינטאקציה. מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש משהו שאפשר לעשות?

האם כשהוא ער ובמיטה הוא לא בוכה בכלל? אם כן תניחי לו והוא ירדם לבד. הוא גדל ויש גירויים סביבו לכן כנראה קשה לו להירדם. אם הוא כן בוכה אז כן להרגיע אותו. אם אין לו חפץ מעבר אפשר לקשר לו אחד. וכן אפשר מוצץ אם את מעוניינת. כמו כן תנסי לחשוב אם היו אלה שהם שינויים לאחרונה. החל ממיטה חדשה או מצעים חדשים. ג׳ל כביסה, מעבר דירה או פעוטון/משפחתון. כל שינוי שהוא יכול להשפיע

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות