שינה אצל תינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

02/11/2016 | 11:13 | מאת: עדי

הי, בני בן כמעט 3 ח'. בגדול הוא יודע להירדם לבד (אני שמה אותו במיטה לעיתים עם מוצץ ולפעמים לא והוא נרדם)אני משתדלת לזהות את סימני העייפות ולהשכיב אותו. בדרכ הוא ער בין שעה וחצי לשעתיים בין שינה לשינה. הבעיה היא שבשעות שינה שלו במהלך היום...כל 45 דק יש לו יקיצה,אני צריכה לגשת אליו,לשים לו מוצץ על מנת שירדם שוב. איך אני יכולה למנוע את היקיצות האלו? חשוב לציין שבלילה הדבר לא קורה. תודה,עדי.

לפי התיאור שלך היקיצות האלה הן בדיקת הסביבה, כולנו מתעוררים במהלך השינה שלנו והמוח בודק שכל מה שהיה בזמן ההירדמות קיים. האם ניסית לא להתערב בזמן היקיצות האלה ולבדוק האם בעצם יחזור לישון בלעדי ההתערבות מצידך? נסי זאת. וגם אם כן זקוק לאישור שאת בסביבה שלו ומספקת את צרכיו במקרא זה מוצץ זה בסדר גמור. הוא עדיין מאוד קטן. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות