מסרבת לישון ביום 5 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

28/03/2019 | 15:25 | מאת: Lim

שלום, בתי בת 5 חודשים כל פעם שאני רוצה להרדימה מסרבת , מתפטלת ובוכה חזק, סוגרת את הפה ולא נותנת לי להכניס לה את המוצץ. רק אחרי שאני מצליחה להכניס לה את המוצץ היא נרדמת. אני מרגישה שאני מרדימה אותה ממש בכוח ולא בצורה נעימה. למה היא מתנגדת ככה? יכול להיות שהיא לא עייפה? למרות שמראה סימני עייפות

יכול להיות שהיא לא רוצה להפסיד שום דבר. את יכולה לנסות לשנות את טקס השינה שלה. אמבטיה עם עיסוי, סיפור/שיר, הנקה/בק׳ ואז בסיום האכילה להגיש לה את המוצץ ולהמשיך לערסל אותה בידיים לכמה דקות ואז להשכיב במיטה עם חיתול טטרא שספג את הריח שלך במהלך היום לצידה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות