בעיית שינה ביום אצל תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

02/10/2018 | 16:18 | מאת: הודיה

היי, הילדה שלי בת 3 חודשים וקצת אינה ישנה מעבר ל40-30 דקות ביום. בלילה השינה שלה יותר ארוכה והיא קמה פעמיים רק לאכול אך ביום היא לא יושנת מעבר לזמן שצויין. ניסיתי הכל כולל הכל, על הבטן , ליטופים , עיטוף, עירסול, טיולים בעגלה ונדנודים ושום דבר לא עוזר. גם השיטה של 10 דקות לפני שהיא קמה להתיישבות ולהרדים זה לא עוזר רק לפעמים וגם זה משפיע לעוד חצי שעה והתהליך בעצמו לוקח חצי שעה. האם זה יעבור? האם זה תקין ? האם זה קשור לשיניים שיכול להיות שמוציאה אפילו שאינה מתלוננת ? מה עליי לעשות ?

כן זה יעבור. היא רק בת 3 חודשים בגיל זה ישנים כמעט מסביב לשעון עם יקיצות מרובות. במהלך היום תנסי לשים לב לסימנים שלה של עייפות ( למרות שזה מוקדם מדי) תנסי לזהות את חלונות השינה שלה ולהשכיב אותה לישון בהם. יכול להיות שאת מפספסת במהלך כל היום את חלונות השינה (אפילו פספוס של רבע שעה) וזו הסיבה שהשינה שלה קלילה וקצרה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות