שינו בהרגלי השינה בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/09/2018 | 09:06 | מאת: גלית

שלום ביתי בת 10 חודשים מאז שהיתה בת חודשיים ישנה לילה רצוף (ב"ה) והרגלי השינה שלה היו מצויינים מניחים איתה בלול והיא נרדמת עכשיו כשהחלה לעמוד וגדלה קצת הכל ישתנה מאוד קשה לה להרדם היא עייפה ובכל זאת כל פעם שמניחה אותה לישון היא קמה ונעמדת שוב אני משכיבה ומסבירה באהבה שעכשיו זמן לישון ושוב נעמדת ככה זה 20 פעם עד שמתעייפת ונרדמת חייבת לציין שהיא ממש עייפה בנוסף כל הלילה מתעוררת בהיסטריה של בכי שנופל לה המוצץ והיא יודעת לקחת אותו ביום היא מסתדרת מצויין זה דברים שניהיו רק בחודש האחרון

ממליצה על מוצץ שזוהר בחושך כך תוכל למצוא בלילה את המוצץ. כמו כן לשים מוצצים רזרבה בפינות אלכסוניות דל המיטה דתוכל להגיע אליהם בעת הצורך. לגבי השינה נכון שזה יותר קשה אך מה שאת עושה זה נכון. פשוט תמשיכי להשכיב אותה כל פעם שנעמדת. אם את מעוניינת יכולה להישאר בחדר וללטף אותה עד שנרדמת כדי לעודד המדך שכיבה. וכל פעם שהיא נעמדת להתרחק מהמיטה לשבת בלי להיסתכל עליה למשך דקה ואז לבקש שתשכב ולחזור ללטף אותה. כאשר תלמד לשכב ולהירדם תוכלי בהדרגה להפסיק עם הליטוף.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות