בן חודשיים וחצי לא ישן ביום וטקס שינה מאוחר

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

06/09/2018 | 21:53 | מאת: טלי

היי, בני בקושי ישן ביום, אני מזהה את הגבות האדומות וסימני עייפות ומנסה להרדימו אך מתעורר מרפלקס המורו, כשמשכיבה על הבטן רוב הזמן מנסה להרים את הראש.אשמחלעצה. בנוסף, כחלק מסדר היום של בעלי ושלי , יוצא שטקס השינה ( אמבטיה אוכל ומיטה) נעשה רק ב20:30 בערב. האם זה בעייתי ? והאם מומלץ להשאירו בחדר כשנגרם ולצאת לסלון ? ( לפי משרד הבריאות עד גיל שנה יש להשכיב לישון בחדר ההורים . . תודה.

בגיל חודשיים עדיין שינה וערות מתרחשים במעגל שווה לכן הרדמה ב20:30 זה בסדר. ממליצה לך לבצע עיטוף. יעזור לו לישון על הגב בלי שתזוזת ידיים תעיר אותו. יכולה להרדים בחדר השינה החשוך ולצאת לסלון ומדי פעם להיכנס לראות אם הכל בסדר עד שאתם הולכים לישון

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות