הרדמות עצמאית בן 5 חדשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

18/06/2018 | 22:27 | מאת: הדס

תינוק בן 5 חדשים. עד גיל 4 חדשים היה ישן פחות או יותר סביר. בעקבות משבר גיל 4 חדשים חלה התדרדרות בהרגלי השינה עד כדי מצב שבו ישן רק בעגלה ונרדם תוך כדי נענועים של העגלה או בידיים. מתכננת להתחיל ללמד הרדמות עצמאית בשיטת הרם הורד ובמקביל להעביר אותו למיטת תינוק. שאלתי היא האם לשלב את שני המהלכים של מעבר משינה בעגלה למיטת תינוק ושל הרדמות עצמאית בשיטת הרם הורד או שזה יותר מדי בשבילו ועדיף ללמד קודם כל הרדמות עצמאית ורק לאחר מכן להעביר למיטה. תודה

שתי האופציות אפשריות והן תלויות בהיכרותך את בנך. יש אפשרות ששילוב המעברים יאפשר לו סוג של Reset ויהיה יותר קל השינוי. אם את מתחילה את התהליך בשילוב ואת רואה שקשה לו את יכולה להחליט להפריד. חשוב מאוד לאחר שהחלטת והתחלת את התהליך להיות מאוד עקבית. להבין שהלילות הראשונים יהיו קשים עד שיפנים את השינוי. החשוב ביותר לא להשבר באמצע. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות