בכי ועגבניות מתוך שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

24/10/2016 | 21:09 | מאת: יונה

שלום בני בן השנה וחמישה חודשים כבר תקופה ארוכה בוכה מתוך שינה ולא מפסיק לזוז אי אפשר להרגיע אותו עצבני כשנוגעים בו מעיר את אחיו ואותנו והפתרון היחידי להפסקת הבכי הוא להעיר אותו לגמרי אבל זה לא ממש פתרון כשהשעה היא ארבע בבוקר... ממה זה? ומה עושים כדי לעזור לו?

לפי מה שאת מתארת מה שקורה זה ביעות לילה. וכיוון שאת אומרת שמתרחש כל לילה באותה שעה הפיתרון הוא כ-20-30 דקות לפני שזה קורה להעיר הערה חלקית, אבל לוודא שכן הייתה התעוררות. זה אמור לשבור את המעגל של הביעותים. בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות