תינוק בן שנה שמתעורר בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

25/07/2017 | 15:01 | מאת: שלי

שלום, הבן שלי בן שנה (גיל מתוקן 10.5 חודשים) הוא נרדם בכוחות עצמו כבר מגיל כמה חודשים במיטה שלו. בשבועות האחרונים הוא החל להתעורר באמצע שנת הצהרים והלילה. הוא נעמד במיטה, מסרב לקחת מוצץ או להישכב בחזרה. כמובן שהדבר מלווה בבכי תמרורים מצידו. לבסוף הוא נרדם רק על הידיים או במיטה שלנו. לפעמים ההירדמות מגיעה גם אחרי בקבוק שניתן לו באמצע הלילה למרות שבעבר כבר ישן לילה שלם ללא בקבוק. נשמח לעזרה איך להחזיר לנו את שנת הלילה..

האם בזמן שבוכה הוא ער? או ישן תוך כדי בכי? אלה יכולים להיות ביעותים, מאחר ומתרחש בשעות קבועות (לדברייך בצהריים ובלילה?) נסי לבצע הערה חלקית כ 20-30 דק' לפני שזה קורה ע"מ לשבור את מעגל הביעותים. בנוסף אם את רוצה שילמד לא להירדם על הידיים או במיטתכם עלייך להיות חזקה ולא להכנע לבכי שלו, אלא לשבת לידו, ללטף ולהרגיע את לא לקחת אותו למיטה שלכם, 2-3 לילות קשים יותר אבל אם לא תשברי הוא ילמד להירדם במיטתו.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות