בת שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

19/07/2017 | 22:08 | מאת: טלי

שלום, ביתי בת שנה ושלושה חודשים. נרדמת לבד במיטה כמעט מאז ומתמיד. בערך מגיל 5 חודשים מתעוררת (או שלא?) בכל לילה מספר פעמים בצרחות היסטריות ולרוב נרדמת חזרה אחרי מספר שניות/ דקות. הדבר קורה בערך בכל שעה ובכל לילה כמעט ללא יוצא מן הכלל ( הלילות בהן זה לא קורה זה פעם בכמה חודשים כשאנחנו טסים לחו"ל ואחרי הטיסה היא מותשת לחלוטין וישנה ללא הפרעות). אני בכלל לא בטוחה שהיא באמת מתעוררת למרות שלפעמים מתיישבת/ נעמדת. האם זה נורמלי? לא ממש התייחסתי לזה כי חשבתי שיעבור והיא ממליחה להירדם חזרה לבד ולכן אני לרוב לא מתערבת (לפעמים מדברת איתה במוניטור. לא בטוחה שהיא מקשיבה לי...) אבל מטריד שהדבר נמשך כבר כמעט שנה בכ-ל לילה ומספר פעמים. יש לציין שהבכי היסטרי ברמה שאינה מסוגלת לקחת אוויר כדי לנשום תקין. זה קורה בדרך בכל שעה מהרגע שנרדמה במשך בערך 4-5 שעות ואז שוב באיזור 5 בבוקר. אני מרגישה שהדבר פוגע מאוד באיכות השינה שלה..דיעה?

מה שאת מתארת נשמע כמו בעיה של ביעותי לילה. היא בעצם ממשיכה לישון, לא מתקשרת איתך ועיניה עצומות. מאירמוזה קורה בשעות קבועות את יכולה לבצע הערה יזומה כ-20-30 דק' לפני האירוע הראשון ובכך בתקווה לשבור את מעגל הביעותים. נסי ועדכני אם הצליח. בפורום או אלי אישית.

21/07/2017 | 13:42 | מאת: טלי

תודה רבה! אנסה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות