שינה על הבטן בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

04/05/2017 | 19:21 | מאת: דנה

שלום, בתי בת 3 חודשים. ע"פ ההמלצות הקפדתי עד היום על שינה במהלך הלילה על הגב ובמהלך היום משכיבה כמה שיותר על הבטן. מאחר ונוח לה על הבטן לרוב נרדמת וישנה חזק ועמוק על הבטן.... עד לא מזמן ישנה טוב בלילה (מ19 בערב, התעוררה לאוכל עד פעם אחת בלילה). לאחרונה נראה שהתרגלה לשינה על הבטן ובלילה מתקשה לישון על הגב. ניסיתי לתת לה לישון במהלך היום על הגב או להפוך אותה לאחר שנרדמת על מנת שתתרגל אבל לא הצליחה לישון והיתה מאוד עייפה וכמובן לא רגועה. עד כמה באמת מסוכן לאפשר לישון בלילה על הבטן? מה עוד אפשר לעשות? מציינת שמרימה ומחזיקה ראש יפה. תודה רבה

מחד את יכולה לחבר baby sence ולהשכיב על הבטן. מאידך את יכולה לבצע עיטוף ולהשכיב על הגב זה יעזור לה להירדם שינה עמוקה בלי צורך להשכיב על הבטן.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות