בכלל, בנזק גל למה דווקא למריחה בערב בלילה

דיון מתוך פורום  צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות

01/09/2017 | 15:22 | מאת: בכלל, בנזק גל למה דווקא למריחה בערב בלילה

גם אני סובל מאותה בעיה, אקנה עם פריחה קשקשת וטפילי דמודקס מסביב לפנים. למה דווקא בשעות הערב לילה למרוח את הגל בנזק? הוא משפיע יעיל ופועל עובד אך ורק בשעות הערב לילה? אם אני בבית ולא יוצא ולא חשוף לשמש, בכל זאת אסור למרוח בשעות היום? מפעם הראשונה של מריחה, תוך כמה זמן הוא נספג ופעיל בתוך העור? אני נוטל טבלית אבץ פיקולינאט אחד ביום. בשעות היום. יש בעיה עם זה? התנגשויות ביניהם? או זה בסדר ואפשרי? תודה רבה לך מראש על תגובות לשאלותיי.

22/09/2017 | 09:51 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום באשר לבנזק עדיף בשעות הערב כדי שלא תהיה חשיפה לשמש לאחר המריחה . גם שהייה בבית ליד חלון או נהיגה באוטו בשעות היום הינה חשיפה לשמש . ההשפעה של התכשיר מתחילה בדרכ לאחר כחודש של שימוש רציף

מנהל פורום צלקות אקנה, היפרטרופיות, קלואידיות