הפרשות מהעיניים לאחר נפילה ממיטה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

14/02/2016 | 00:23 | מאת: צופית

ילדתי בת שנה וארבעה נפלה ממיטת נוער אתמול, בכתה לשנייה ואיבדה את ההכרה לכמה שניות מאד טובות... שמיד אח"כ היא הקיאה והיתה סמרטוטית ולבנה כמו סיד. דיברתי עם רופא מהמוקד שאמר לעקוב אחריה ולראות..וגם לקחתי אותה לאיש "הצלה" שיראה אותה כי לא הייתי רגועה והוא אמר שעל פניו היא נראית בסדר ושנעקוב אחריה. היא הגיבה אלינו למרות שהיתה סמרטוט גם הצבע חזר ללחייה, אכלה אבל לא כמו תמיד. והשכבתי אותה לישון שעתיים אחרי הנפילה. היום בבוקר קמה עם הפרשות מהעיניים שנמשכו כל היום עד עכשיו.היתה גם לא כ"כ רגועה. לשאלתי, אני קצת בלחץ גם מההקאה שהיתה, כי היו לה בעבר שתי נפילות כאלה שקבלה מכה בראש ואיבדה את ההכרה אבל לא הקיאה ועכשיו כן. וגם מההפרשות בעיניים שאני לא יודעת אם קשורות או לא כי היא סובלת די תדיר מהפרשות. בקיצור, האם אני יש למה לקחת אותה לרופא שיבדוק או שאני יכולה להיות רגועה שהכל בסדר? אני די לחוצה מכל הסיפור ומפחדת שאולי קרה לה משהו שלא מיד רואים...

14/02/2016 | 09:49 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום צופית, מומלץ ללכת לחדר מיון לבדיקה אצל נירולוג ילדים, ואולי ולעשות צילום ראש לבדוק שהכל בסדר. מומלץ לעשות בדיקות יסודיות. רפואה שלמה, ד"ר יהלום

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים