תוצאת בדיקת עיניים חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

07/12/2015 | 19:52 | מאת: דוד

שלום הבן שלי בן 3 וחצי חולה במחלה מטובלית מיטוכונדריאלית חשוכת מרפא עשינו לו בדיקת עינים והתשובה היתה כך: מקטע קדמי עין ימין-אישונים מורחבים בינונית ומגיבים באיטיות ובצורה לא מלאה לאור ישיר בדיקת רשתית עין ימין- דסקה קטנה עם בצבע גיר עם חיוורון טמפורלי דו"צ אבחנה ICD9 אבקש תשובה בהקדם מה פירוש התוצאה ואם יש לכם המלצה לבדיקות נוספות אשר יכולות להתת מענה למצב העיניים שלו תודה.

08/12/2015 | 15:50 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום דוד, אני חושבת שהכי נכון שהרופא שבדק את הילד יפרש את תוצאות הבדיקה. במידה ותירצה פגישת ייעוץ ישמח לתת חוות דעת . במרפאה 0777041075. רפואה שלמה ד"ר יהלום

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים