תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

15/09/2015 | 08:31 | מאת: אורית

שלום, תינוק בן 7 חודשים, הפרשות בעין שמאל בלבד אך הרבה מאוד הפרשות בצבע צהוב. העין קצת נפוחה וקצת אדומה (בעיקר לאחר שינה). מאז שקיבל מכה בעין (היינו אצל רופא ושמתי לו במשך שבוע סינטומצין) העין נרפאה מהמכה (היה שטף דם פנימי קטן) אך ההפרשות גברו ואין רגע ביום שאין הפרשה מהעין. אני שומרת על העין נקייה ועדיין אין שיפור... לפי מה שאני זוכרת, יש הפרשה מהעין הזו מהיום שנולד אך עכשיו ההפרשות ממש התגברו. מה ניתן לעשות??

20/09/2015 | 14:40 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום אורית, אני ממליצה על בדיקה חוזרת אצל רופא עיניים ילדים ,יתכן שיש סתימה של דרכי דמעות אבל בגלל הסיפור של הטראומה צריך בדיקה יסודית חוזרת כדי לשלול כל זיהום אחר. רפואה שלמה ! ד"ר יהלום.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים