כפל ראייה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

08/08/2015 | 14:29 | מאת: גיהאן

שלום לך ד"ר קלאודיה בתי בת ה17 התחלה לסבול מכפל ראיה מלפני שנה וחצי נעשה לה בירור נרחב שכולל אימהריי והכול יצא תקין רופאים נוירולוגים אמרו שזו בעיה בעינים ורופאי עיניים אמרו שזו בעיה נורולוגית עד היום אף אחד לא מצליח להבין ממה זה קרה ומה הסיבה ואני מדגישה שכול הבדיקות שלה יצאו תקינות הברירה היחידה שנשארה זה לנסות לתקן את הפזילה ואכן עברה 2ניתוחים לתיקון פזילה אשר תיקנו את הפזילה אבל לא את כפל הראיה אשמח לקבל את חוות דעתך emr

09/08/2015 | 13:02 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום, במקרה כזה אני ממליצה לבוא לפגישת יעוץ מספר המירפאה 0777041075.

09/08/2015 | 13:04 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום רב, במקרה הנ"ל המלצתי היא להגיע לפגישת יעוץ. לקביעת תור 0777041075. יום טוב.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים