הפרשה בעין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

05/06/2015 | 11:42 | מאת: יגאל

שלום ד"ר, אחרי מס' ימים שאני חש צריבות קלות בעין, הלילה כאב זה התגבר וכאשר התעוררתי בבוקר, הבחנתי שישנה הפרשה לבנה ממש בתוך העין, מן פס לבן בחלק התחתון של העין (אך בפנים). האם דבר כזה נורמלי, משהו שנתקלים בו? ומה המשמעות של כך?

07/06/2015 | 16:53 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום יגאל, לפי הסימנים שאתה מתאר אני ממליצה לך לפנות לבדיקה אצל רופא עיניים באופן מיידי!!. רפואה שלמה, ד"ר קלאודיה יהלום.

07/06/2015 | 17:14 | מאת: יגאל

היתי אצל רופא והוא טוען שלא רואה שום דבר מיוחד. אך, בכל זאת נתן לי משחה למשך 5 ימים, tobrex ophthalmic ointment. יש לי בעיניים ליד אזור האישון, קוים אדומים, כמו נימים שבולטים, מה זה אומר? כמו כן, אם אינני מבחין בשיפור לאחר שימוש של יומיים במשחה, האם עליי להפסיק את הטיפול למרות שזהו טיפול אנטיביוטי, או לחילופין האם קיים חשש לנזק משימוש מיותר במשחה? תודה מראש!

11/06/2015 | 10:24 | מאת: holden

שלום-רב, תינוקת בגיל חודש וחצי שלפתע הופיע אצלה כתם במרכז התחתון של קשתית העין, כאמור הכתם ממוקם ממש מתחת למרכז האישון בתוך הקשתית, רופא ילדים פטר את הבעיה בשטויות זה כלום, אני לא רגוע כלל וכלל, הכתם בולט לעין, תודה על תשובתך בהקדם

11/06/2015 | 17:11 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום holden, לאור מה שאתה מתאר אני ממליצה לפנות לרופא עיניים ילדים בהקדם ! רפואה שלמה, ד"ר קלאודיה יהלום.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים