היפראופיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

13/05/2015 | 23:33 | מאת: הילה

שלום רב, בני סובל מהיפראופיה מלידה, מרכיב משקפיים עם עדשות 8+. אם ראייה תקינה שווה ל-6/6 , למה הראייה של בני שווה? ל-?/6 אני מנסה להבין מהי חדות הראייה שלו? 6 על כמה? או איזה מספר על איזה מספר במקרה של 8+? ומה זה אומר? תודה רבה מראש!

14/05/2015 | 16:32 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום הילה, אין קשר בין מספר היפראופיה לחדות הראיה ,לא ניתן בגיל צעיר לכמת את הראיה וצריך לחכות עד שהילד גדל כדי לעשות זאת. בגילאים הצעירים (עד גיל 2-3) יש תגובה ויזואלית שמתאימה לגיל ההתפתחות.תפקיד רופא העיניים ילדים שמטפל בבנך לוודא שההתפתחות הויזואלית תקינה לגיל

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים