זקוק לעזרה!

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

22/08/2014 | 11:45 | מאת: דני

שלום, אני בן 20. לפני חודשיים התחילו לי גירודים בשתי העיניים וכאבים. העיניים מגרדות מאוד בעיקר באזור העפעפיים ולכיוון החלק החיצוני של העין. בנוסף לגירודים יש לי כל הזמן הפרשות מוגלתיות מהעיניים בעיקר שאני קם בבוקר אני אפילו לא מסוגל לפתוח אותם. קיבלתי סינטומיצין - לא עזר, טיפות אנטיביוטיות - לא עזרו, טיפות נגד אלרגיה - גם לא עזרו. בסוף הרופאת משפחה חשדה ל תסמונת העין היבשה והומלץ להשתמש בתחליף דמעות lye tears" וגם העיניים נותרו ללא שינוי, עם הפרשות גירודים חזקים, תחושת חול בעין וכאבים... אני כבר אובד עצות.. אולי אפשר לדעת מה זה?

25/08/2014 | 19:15 | מאת: פרופ' יובל יסעור

לא ניתן לקבוע בלי בדיקות עזרת עליך לפנות לרופא עיניים מומחה למחלות חיצוניות של העין

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים