דלקת בעפעפיים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

14/08/2014 | 07:10 | מאת: הילה

שלום, אני סובלת מדלקות בעפעפיים ובתוצאה מכך כל הזמן יש לי דלקות בעיניים, הן נורא אדומות, כואבות ומגרדות, לפני כ-5 שבועות התחלתי טיפול, בהמלצה של רופא עיניים, קומפרסים- בין 3-2 ביום, לפני שינה ניקוי של העיניים עם מגבון של ד"ר פישר ומריחת משחת עיניים/טיפות צמיגיות. המצב ללא שיפור (בעבר השתמשת י בלוטימקס לסרוגין) לפני שבוע גיליתי שאני בהריון, השאלה היא במה אני יכולה להשתמש שיקל עליי?? לתשובתך אודה הילה

18/08/2014 | 18:05 | מאת: פרופ' יובל יסעור

ממש לא ניתן לענות ללא בדיקה מדוקדקת לקביעת הסיבה לדלקת (ישנן מספר סיבות) ואחרי שנקבעת הסיבה מתן תרופות-מטרה בשיטת "ניסוי ותהיה " .

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים