אודם בעיניים וצריבה כ15 שנה כבר

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

12/06/2014 | 15:00 | מאת: קובי

שלום יש לי עיניים אדומות וצורבות והרופא אמר שזה מאלרגיה ורופא אחר אמר שזה יובש..האודם הוא תמידי במהלך כל היום וכל השנה. אני מאובחן כאלרגי לאבק ולפרח. הנפיחות שהיתה לי מהדקירה של הבדיקה לאלרגיה לא היתה מנופחת במיוחד אלא סבירה. האם יש מצב שקרדיט אבק הבית שבמיטה יכולה לגרום לאודם כזה בעיניים למהלך כל היום ?

16/07/2014 | 16:03 | מאת: פרופ' יובל יסעור

ייתכן אך יש גם סיבות נוספות המצריכות בירור בכיוונים שונים. ממליץ לך לפנות למומחה מנוסה בתחום רפואת העיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים