טיפול בלוסנטיס

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

26/07/2014 | 11:00 | מאת: שרה נוה

בעלי מטופל בלוסנטיס לאחר חוסר תגובה לאבסטין חדות ראיה בבדיקה ביוני 2014 עין ימין 6/6 עין שמאל 6/8.5 מטופל לפי TREAT AND EXTEND כאשר כעת זקוק להזרקה 10 שבועות אחרי הזרקה אחרונה. לציין שכל פעם שעברו יותר מחודשיים וחצי הופיע נוזל בכמות מרובה שדרש הזרקות מרובות עובי המקולרי כעת 315 מיקרון ולא צפויה ירידה מעובי זה אלא המינעות מעליה השאלה מה ייעוד הטיפול בלוסנטיס ייבוש נוזלים? הקטנת עובי הרשתית המקולרית?\ אחר? נודה על תשובתכם לאי מייל שלי [email protected] שרה נוה

13/08/2014 | 14:40 | מאת: פרופ' יובל יסעור

מיועד לשתי המטרות שציינת. אם אין בהמשך הזמן תגובה רצויה ללוסנטיס עוברים לטיפול בחומר אחר

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים