שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

08/06/2014 | 14:31 | מאת: אמא

שלום רב! בני בן ה 19 סובל כבר למעלה מחודשיים מעיניים שורפות ואדומות משגורם לו למצמץ ללא הפסקה היינו אצל 3 רופאי עיניים נשלח לבדיקות בבית חולים סורוקה עשו לו בדיקה ממשטח העין והכל יצא תקין אמרו לנו שמשיש לו זה אלרגיה. קיבל המון טיפות ומשחות ואין הטבה.. לאחרונה קיבל כדורים לאלרגיה וטיפות לייטירס ובינתיים ללא הטבה! מבקשת עצה!!! האם יש מצב שאחרי כל כך הרבה זמן זה יעבור לבד?? מודה מראש אמא

16/07/2014 | 16:00 | מאת: פרופ' יובל יסעור

כל הטיפול הוא בחזקת "ניסוי וטעייה" וכנראה שלא עברת את כל התהליך. במידה והבעיה נמשכת יש ללכת בתוואי שהוצע לעיל.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים