תינוק אחרי ניתוח גלאוקומה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

03/05/2024 | 11:22 | מאת: ליבי

הנכד שלי בן 5 חודשים נותח לפני כשבועיים ניתוח גלאוקומה בשתי העיניים..מאז קשה לו לפתוח את העיניים עוצם הרבה וגם כשפותח מרגיש שמתאמץ...לא נינוח...הוא במעקב ולפי דברי הרופא המנתח הכל עבר בהצלחה....השאלה אם אמור להיות ככה שבועיים אחרי הניתוח הביקורת הבאה רק שבוע הבא...סבתא דואגת....תודה

קשה לענות מבלי לבדוק על השאלה אבל אם המצב קיצוני והוא לא פותח את העיניים אפשר לשקול בדיקה בהרדמה כדי להבין מה הבעיה, אם קיימת. אני אומר בדיקה בהרדמה כי בדיקות העיניים לתינוקות במצבו הן מאתגרות לתינוק/להורים/לרופא ונעשות ברב המקרים תוך כדי בכי.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים