מרשם צילינדרי חדש - הסתגלות ?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

13/08/2023 | 21:46 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל מקוצר ראייה במספרים -4.00 ו -3.00 בנוסף צילינדר -3.00 בעין ימין ו -3.50 בעין ימין , ניסטגמוס מולד , עין עצלה , ופזילה בעין העצלה . לאחרונה המרשם הצילינדרי שלי בעין ימין עלה מ -3.00 ל -3.50 אז הלכתי לעשות משקפיים בהתאם למרשם שאותו רופאת עיניים מומחית פזילה נתנה לי עקב בעיות ראייה מהילדות . לאחר שבוע מקבלת המשקפיים אני עדיין מרגיש שהראייה מטושטשת . האם זה קשור לתקופת ההסתגלות או שיש לחשוד במרשם שגוי ? יש לציין שבבדיקת הראייה לפני קבלת המשקפיים הייתה לי חדות ראייה בעין שמאל של 6/12

עליה של חצי דיופטר בצילינדר לא אמורה להיות קשה להסתגלות. תבדוק שהמרשם נכון והציר של הצילינדר נכון (לפעמים העוצמה של הצילינדר רשומה נכון אבל הציר - axis, רשום לא נכון)

13/08/2023 | 22:59 | מאת: Yoni

הכל רשום נכון גם הציר …. מה זה יכול להיות ?

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים