אשמח לחוות דעת האם זה מסוכן ??

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

05/08/2023 | 16:31 | מאת: אמא

שלום לבת שלי בת 12 היה לה יבלות על היד והגב רופא עור מומחה הורידה לה באמצעות חנקן לצערי גם הקטנה עכשוי יצא לה אבל רופא עור בגלל שהן קטנות אולי יעלם לבד אבל פתואם שמתי לב שלגדולה בת 12 יבולת אחד קטנה ממש בזיוות העין לא בתוך העין אלא מתחת הזווית של העין בצד האף נלחצתי מאוד יש לה תור ביום ראשון לרופא עיניים מפחדת שהיא תגדל ותעשה נזק לעין איך יכולים להסיר אותה האם מסכנת את העין היא ממש מתחת לזיווית העין תחת העפף בצד האף ולא בעין עצמה היא עדיין ממש קטנה במקרה שמתי לב אליה אני קצת חרדתית אשמח לתשובה

רופאי עור משתדלים לא לגעת בנגעים סביב העין כדי שלא יווצר נזק. אם זה ממש קטן אולי כדאי פשוט לא לגעת בזה

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים