אבחון מאוחר של אקזוטרופיה מתחלפת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

09/07/2023 | 20:11 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל מקוצר ראייה בינוני וניסטגמוס מולד. לאחרונה הייתי אצל רופא העיניים לבדיקה שגרתית והוא איבחן אצלי פזילה מתחלפת החוצה בנוסף לניסטגמוס . יש לציין שבנוסף יש עין עצלה (חדות 6/40) יש לי כמה שאלות: האם במצב כזה אפשר להוציא רישיון לרכב פרטי ? האם בגיל שלי אפשרי לטפל איכשהו בפזילה והניסטגמוס ? אשמח אם תענה בהקדם תודה ויום טוב

היכולת שלך להוציא רשיון תלוי בחדות הראיה שלך בעין הטובה (אם היא 6/12 ומעלה תוכל להוציא רשיון על רכב פרטי). אין דרכים מעולות לטפל בנסטגמוס בגילך אך ניתן לעזור במעט. בפזילה יש לנו יותר אופציות טיפוליות אפשריות אבל בשביל זה צריך לבדוק אותך.

09/07/2023 | 22:39 | מאת: Yoni

כרגע חדות הראייה שלי בעין הטובה עם כל זה והמספר במשקפיים לא מעודכן היא 6/12 חלקי אבל אם אני אעדכן את המספר אעבור את ה 6/12 . הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לראות על מכשיר הטיטמוס לרישיון ומחוייב לעבור בו את הבדיקה

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים