טיפות עיינים ילדים...

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

25/04/2023 | 17:32 | מאת: אמא

שלום ילדה בת 12 לפני שבוע התחיל אצלה דלקת בעין שמואל אודם וזה עבר לבד אחר כך עבר לעין ימין זה היה יותר רציני כולל אודם תריבה כאב הפרשות נפיחותו קודם כל רופא ילדים שלה בגלל שהתורים רחוקיפ אצל רופא עיניים אמר לנן להשתמש במשחה הירוקה לעין השתמשנו שלוש ימים ללא הטבה העין החמירה והפכה להיות כואבת אז רופא אבחן דלקת ונתן לנו דתאמיצין לחמש ימים שלוש פעמים ביום אני אמא יש לי חרדה מתרופות ודווקא סטרןאדים אבל בגלל המצב הקשה של העין נתנתי לה ביום הראשון פעמיים כל פעם טיפה ביום השני פעם בבוקר וביום שלישי עוד פעם בבוקר העין השתפרה מאוד אבל יש מעט הפרשות בבוקר אני רוצה להפסיק את זה האם אפשר להפסיק הבת אחד בגלל שזה לא למשך הרבה זמן הכם יקרה נזק או לחץ תוך עיניי לעין בגלל הטיפות תודה אבל זה היה ממש דבר לשוב להתשמש העין הייתה מואד לא במצב טוב

26/04/2023 | 13:11 | מאת: אמא

רוצה להוסיף שזמצב העיין השתפר אבל נשאר הרבה הפרשות בבוקר הרופא המליץ לי להמשיך בטיפות לקרומיצין שהיא ללא סטרודים בגלל פחדתי להמשיך בטיפות הראשונה האם גרם בעיה בעין בגלל ארבע טיפות עם סטרואדים שהתחלנו בה כלומר ביום הראשון פעמיים ובשני ושלישי כל פעם טיפה וא הפסקנו והמשכנו ב לקרומצין בגלל הפרושות

אל דאגה. משימוש בטיפות סטרואידים לדלקת לחמית דו״צ לכמה ימים לא נגרם נזק. כמו כן בגלל במקרה של מתן סטרואידים לתקופה קצרה אין צורך להפסיק בהדרגה וניתן להפסיק מיידית.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים